Ineke Gerritsen

Op deze pagina vindt u de links naar een aantal sites die ik zelf met enige regelmaat bezoek, waar ik inspiratie vandaan haal,
van bedrijven waarvoor ik opdrachten heb uitgevoerd, etc. Van alles wat, en steeds wat nieuwsSt. Bernardusschool De Sint Bernardusschool is de basisschool waar ik werk. Een aantal jaren geleden ben ik daar gestart met foto workshops voor leerlingen vanaf groep 5. Ze leren kijken, ze leren een compositie te maken van hun onderwerp, en ook het bewerken van de door hen zelf gemaakte foto's komt aan de orde. Op de site staan regelmatig de foto's die tijdens de workshops gemaakt worden.
van Egmond hoveniersbedrijf Hoveniersbedrijf van Egmond is inmiddels verantwoordelijk voor ontwerp, aanleg en onderhoud van veel tuinen in en rondom Deventer. Van een aantal projecten heb ik  in opdracht een fotoreportage gemaakt. Klik op het logo en u ziet voorbeelden.
Irma Grotenhuis Mijn zus is, net als ik, een fervent amateur-fotografe. Ook zij richt zich voornamelijk op natuur-fotografie,
han bouwmeester Van Han Bouwmeester heb ik veel opgestoken. Een aantal van de foto's op mijn eigen site zijn gemaakt tijdens door hem gegeven workshops, of in de schuilhut die via hem te reserveren is.
De Nieuwe Wildernis Heel regelmatig sta ik in alle vroegte op om naar de Oostvaardersplassen te rijden. Ik heb genoten van de prachtige film "de nieuwe wildernis" van Ruben Smit.
roadrunnertje Mijn broer Tonny publiceert zijn foto's via Flickr